Mat & Chokladateljé i Falsterbo

Oförglömliga smakupplevelser kryddade med karibisk flärd. Varmt välkommen!
Mat CHOKLAD

Köp Choklad & Presenter

Gör någon glad! Våra handgjorda praliner, chokladbars och franska bakverk blir en lyxig gåva till värdinnan, födelsedagsgrisen eller varför inte till dig själv?

Bröllop Tårta

Bröllop & Företagstjänster

Beställ en läcker tårta av macarons till bröllopet. Ett vackert och glutenfritt alternativ till den traditionella bröllopstårtan. Macarons och choklad passar även som fin gåva till dina kunder eller personal.

Catering

Bjud på spansk paellafest! Vi lagar paellan framför dig och dina gäster –  en oförglömlig matupplevelse.

Recept & Matstyling

Jag tar gärna fram nya idéer till matreportage eller kreativa recept för dina matprodukter.  Bland mina tidigare uppdragsgivare finns bland annat Femina, Matmagazinet och Dansukker. 

Kurser & Aktiviteter

Lär dig baka franska macarons, gjuta chokladpraliner eller varför inte en chokladproving med kollegorna, kompisarna eller familjen?

MER INFO KOMMER INOM KORT

Ny kokbok på gång

Våren 2021 publiceras min kokbok om cirkulär matlagning av Kakaoförlag. Om du brinner för ett mer hållbart kök och vill inspireras med läckra recept, som hjälper dig att minimera matsvinnet i ditt kök, är denna boken för dig.

Kontakta oss om du vill få mer info om bokreleasen?
MER INFO KOMMER INOM KORT

Med kärlek för mat, människor & miljön

En Haitisk foodie och chocolatier som brinner för ett hållbart och kreativt kök. I veckotidningen Mer, utgiven av Skånka Dagbladet, har jag delat med mig av tips och recept som hjälper dig att undvika svinn i ditt kök. Dessa samt andra av mina tidigare publicerade recept i mattidningar, hittar du på min blogg, som du snart kan följa.  Vill du testa mina recept eller få mer inspiration om mat & choklad, följ min resa på bloggen.

MER INFO KOMMER INOM KORT

Beröm från våra kunder

Om Catering

”Tack kära Emma för en hellyckad sommarfest! Alla uppskattade verkligen vad du bjöd på. Du är en så härlig person som sprider så mycket glädje. Än en gång stort tack!”

Ann-Margret Ohlsson

Politisk ledamot, Vellinge Kommun (2020)

Om live paella matlagning

”När vi samlades för årets stora familjegolf med efterföljande kalas, bad vi Emma laga maten. Vi fick den bästa paellan man kan tänka sig. Supergott,  tyckte Kattis Barnekow och ett trettiotal nöjda och mätta gäster.”

Katarina Barnekow

Falsterbo

Om Påskomslag  i  Matmagazinet

”… Det ser jättefint ut … Du är duktig med fin känsla. Hälsningar Maud

Maud Onnermark

Chef redaktör, Matmagazinet, Allers Media

Om Rent-a-chef med sittande 5-rätters middag

”Hi Emma. Thank you so much for a fantastic evening last Saturday. The food was truly amazing and we so much enjoyed your’s and Milou’s company. We are raving about it with everyone we meet.  All the best.” Jonas

Jonas Rickle

Falsterbo

Om Macarons beställning

”Hej Emma, vill bara hälsa att macaronerna var väldigt uppskattade på vårt jobb. Ha det fint! Katarina”

Katarina Krznaric Mesan

Exuviance Kliniken

Om chokladpraliner

Hej fina Emma! Jag tyckte om alla chokladpraliner, även den med hallon fast jag inte är så förtjust i vit choklad. Mycket god bärsmak i den. Min favorit är earl grey! Gudomlig! Sen kommer den helt bruna och sist den med basilika. Lite för lite smaker i den gröna. Men den var ändå god. Så 1. Earl grey 2. Hallon 3. Bruna 4 gröna. Om jag nu ska rate them. Sååå lyxigt och härlig choklad! Jag äter en om dagen (fast idag 3) som en extra treat när man går här hemma.

Erika Vereby

Kämpinge

Independently verified
14 recensioner